”HET SIST, BORRELT EN BRUIST” Bij Natuurgoed Ziedewij
Kombucha, kefir en zelfs bubbels van bloemen en andere wilde planten, Het zijn heerlijke, verfrissende en gezonde drankjes. Maar hoe pak je het aan en krijg je het voor elkaar om zelf een wilde champagne, limonade of gezond pro-biotisch drankje te maken?
6 oktober leer je bij ons, precies hoe je dit aanpakt en waarom het een goed idee is deze af en toe in je dieet op te nemen.
Deze cursusdag, is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden en word gegeven door onze voedselboschef Marly Bonten.
Marly heeft ontzettend veel ervaring met de kunst van het fermenteren en bezit daarnaast een brede kennis van wilde planten.
Het lesmateriaal en de recepten worden gedocumenteerd voor de cursisten. Er wordt aandacht besteed aan wildpluk en herkenning van planten, die gebruikt worden voor de fermentaties.
Wanneer: vrijdag 6 oktober
Tijd: 10.00-16.00, gezamenlijke potluck lunch
Locatie: Natuurgoed Ziedewij, Noldijk 126, Barendrecht
Prijs: € 80,- p.p. per dag (inclusief alle ingrediënten en benodigdheden).
Heb je interesse in deelname aan deze workshop of heb je nog vragen? Stuur
dan een mail naar: marly@natuurgoedziedewij.nl . Deelname definitief na betaling.
Ben je allergisch voor noten, geef dit dan even door bij inschrijving.
Er is plaats voor maximaal 10 personen (de workshop gaat door bij minimaal 5
aanmeldingen)
Wil je alvast even proeven van alle kennis van Marly, luister dan vooral even de voedselboscast waar zij onlangs te gast was: Marly Bonten – Voedselboscast | Podcast on Spotify