Voedselbos
Makers
Op Natuurgoed Ziedewij wordt druk gewerkt, gemaakt en geëxperimenteerd.
Onder leiding van Marly Bonten is een groep enthousiaste vrijwilligers wekelijks aan de slag die in weer en wind de tuinen onderhouden, oogsten en oogst verwerken.
Zij weten alles over het ambacht van voedsel inmaken, drogen en fermenteren. Onze makers brouwen nu al de meest lekkere producten zoals siroop, wijn, azijn, jam, chutney en ingelegd en gefermenteerd lekkers. De producten koop je in onze winkel en zijn verkrijgbaar bij stadstuinen Rotterdamse Munt.
Inmaken, drogen en fermenteren


De experimenten in het telen en het ontwikkelen van nieuwe producten worden nauwkeurig vastgelegd, zo kunnen ze ook gedeeld worden met anderen.
Wil je ook graag meedoen? We zijn op zoek naar vrijwilligers! Neem contact op met Marly marly@natuurgoedziedewij.nl.
Bekijk onze komende activiteiten om te leren hoe je oogst kan verwerken.
Komende activiteiten
Hartige brandnetel-havermout koeken met blauwaderkaas.
Dit recept is niet alleen een lekker bijgerecht, maar zit ook vol gezonde voedingsstoffen! Onze...
Wildplukwandeling 23 november
Ook dit jaar geeft Gydo van Buit weer wildplukwandelingen op ons natuurgoed! Zonder het te weten...
Food Film Fest 2023
Wij doen weer mee met Food.Film.Fest. van Voedsel Anders! Op 24 november Dit jaar kun je komen...