fbpx

Het team

Kernteam

Gydo van der Wal

Gydo van der Wal

Gydo werkt als freelancer aan projectmanagement, business development en business-case ontwikkeling. Hij helpt bedrijven en organisaties om hun duurzame ambities waar te maken. Binnen Natuurgoed Ziedewij is hij verantwoordelijk voor de duurzame ontwikkelingen. En hij werkt samen met Mariska en Paul aan het concept en de strategie.

Paul Casteleijn

Paul Casteleijn

Paul houdt zich bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen in het hogere segment in Nederland en België met zijn bedrijf Paul Casteleijn Hoveniers. Hij is de initiatiefnemer en het gezicht van Natuurgoed Ziedewij. Hij is contactpersoon met de Gemeente en overheden en houdt zich bezig met de financiën en de strategie.

Max de Corte

Max de Corte

Max zet zich o.a. in voor standslandbouw, permacultuur, (buurt)moestuinen en voedselbossen. Naast voedsel zijn thema's als educatie, ecologisch bouwen, zelfvoorzienendheid en bewustwording een integraal onderdeel van zijn werk. Bij Ziedewij geeft hij advies over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van het toekomstige voedselbos.

Marly Bonten

Marly Bonten

Marly doet onderzoek naar de toepassing van voedselbosgewassen en ontwikkeld producten van oogst uit het voedselbos met haar project het Moestuinhuis.
Marly is de maker van Natuurgoed Ziedewij: ze oogst en verwerkt de producten van het natuurgoed en voert proefprojecten uit rondom natuurinclusieve landbouw. Tevens is zij coördinator van de vrijwilligersgroep die op Ziedewij wekelijks werkt. Daarnaast verzorgt zij de catering voor onze activiteiten; alleen of met hulp van vrijwilligers en creatieve chefs.

Mariska Verhulst

Mariska Verhulst

Mariska is programmamaker, creatief producent en biodynamisch boer. Zij is gespecialiseerd in het verbinden van ontwerpers en kunstenaars aan maatschappelijke thema's zoals biodiversiteit en duurzame voedselproductie en het actief betrekken van consumenten en bewoners. Bij Ziedewij is Mariska verantwoordelijk voor het programma en de communicatie en het schrijven van plannen. Samen met Paul en Gydo werkt zij aan het concept en de strategie.